En toen werd je wakker en ineens wist je het… “ik word conducteur”.. nou…. Nee

Vanochtend werd ik wakker en mijn hele systeem wist het…. vandaag is het zover. De eerste training met de personal trainer en de daadwerkelijke start van mijn nieuwe leven. Ik heb me nog nooit zo gelukkig, bang en onzeker tegelijk gevoeld. Alle cellen in mijn lijf stonden in overdrive toen ik vanochtend wakker werd. Vele¬†gedachten schoten met een noodgang door mijn hoofd en wonden er geen doekjes om… “Super.. we gaan ervoor!”, “Kan ik wel waarmaken wat ik wil?”, “Heb ik mijn doelen wel helder genoeg?”, “Dit gaan we regelen!”, “Eindelijk krijg ik de stok achter de deur die ik zo erg nodig heb!”, “Wat als ik het niet kan? Dan ben ik echt een loser.”, en ga zo maar door….

Laten we wel wezen… ik ben gestrest vandaag, vanavond om 19:00u start de basistraining, en ik weet echt niet wat ik kan verwachten. Wat ik wel weet is dat ik me voor 100% ga inzetten om mijn doelen te behalen… Ik heb lang genoeg excuses gemaakt om niets te doen, en nu moet de beuk erin… En ik zal slagen!!