Kort na het verlies van mijn moeder eind mei, kregen we het nieuws dat mijn vader longkanker had. Gelukkig maar een heel klein puntje, en zonder uitzaaiingen. Hij kon zonder al te veel risico geopereerd worden om de kanker weg te snijden.

 

Dit ging niet helemaal als verwacht en kort samengevat had ik bijna mijn vader ook af moeten geven in nog geen 2 maanden tijd…

 

Deze heftige periode heeft weerklank gehad op mijn gewicht. In hele korte tijd zijn er vele kilo’s bijgekomen, en daar wilde ik zo snel mogelijk iets aan doen… Sporten vind ik leuk, maar ik heb een ontzettend hoge drempel om naar de sportschool te gaan en zonder stok achter de deur komt er niets van terecht….

 

Dus ik ging op zoek naar een alternatief voor de stok achter de deur en wonder boven wonder kwam ik een post over de Afvalrace van West Brabant tegen, en je kon je nog inschrijven en kans maken op 180 dagen ondersteuning van een personal trainer in het traject naar een gezonder en gelukkigere levensstijl.

 

Ervanuit gaande dat ik toch niet uitgekozen zou worden, heb ik me ingeschreven en tegen alle verwachtingen in mocht ik afgelopen vrijdag naar Crossfit Zuid in Roosendaal komen omdat ik bij de laatste 2 kandidaten zat en er 1 uitgekozen zou worden.

 

Na de nodige minuten in spanning te hebben gezeten kwam Kevin met het verlossende woord, en waren er 2 plaatsen, dus we waren beide geselecteerd.

 

Echt HELEMAAL HAPPY 🙂

 

Afgelopen Zaterdagochtend werd ik op het sportpark van vv Oosterhout verwacht om daar deel te nemen aan de officiële voorstelronde en de eerste gezamenlijke training.

 

Ik was er, heb super fanatiek meegedaan, maar ik heb nu al wel 2 dagen erge spierpijn… Maar we gaan door…

 

Ik ga ook op mijn eigen blog wat berichtjes plaatsen, naast de wekelijkse blog op Roosendaal.nieuws.nl